L’empat sense gols que va signar el CF Martorell a Tàrrega va ajornar el descens matemàtic a Segona Catalana de l’equip d’Albert Nualart, però la situació dels blanc-i-vermells a la classificació és desesperada. Els del Baix Llobregat són cuers del Subgrup 2B de Primera Catalana amb 12 punts, cinc menys que el FC Alcarràs, el setè classificat i la primera formació que en aquests moments eludiria el descens de categoria, quan només resten dues jornades per al final de la lliga. El FC Alcarràs va vèncer al camp del FC Martinenc (1 a 2)

La derrota que va encaixar el CF Martorell dimecres al terreny de joc de l’equip del Segrià (2 a 1) va sentenciar, pràcticament, la pèrdua de categoria dels visitants. Els locals van adquirir un primer avantatge mitjançant Bilel Rahali (minut 13). El migcampista de Monistrol de Montserrat Adrià Aguilera va reequilibrar el marcador (minut 30) i el local Jordi Sidahmed va materialitzar el gol de la victòria dels lleidatans a l’inici de la represa (minut 52).