La visita al terreny de joc del nou líder de la competició no va reportar rèdits en forma de punts a l’equip que dirigeixen Joan Corominas i David Andreu. El CFJ Mollerussa va golejar el CF Solsona (3 a 0) i va evidenciar la seva intensitat i solidesa en un matx cabdal per a les opcions dels del Pla d’Urgell d’assolir l’ascens a Tercera Divisió i sense transcendència classificatòria pels del Solsonès.

Els blaus van competir de tu a tu durant tota la primera part contra un oponent que volia aprofitar la derrota del CF les Borges Blanques al terreny de joc del CF Can Vidalet (2 a 1) per arrabassar el lideratge a l’equip de la capital de les Garrigues. Un gol en pròpia porteria del central Arnau Murcia va avançar els amfitrions i el local Marc Soldevila va sentenciar a la represa (min 60).

Dimecres, en partit endarrerit corresponent a la 13a jornada, els CF Solsona va cedir un empat contra l’Atlètic Lleida (2 a 2). Rafel Pérez va donar avantatge als locals (min 2). Pol Moragues (min 44) i Oriol Masbernat (min 89) van remuntar pels lleidatans. Albert Parcerisa va establir el marcador definitiu (min 89).