La combinació de la victòria a la pista del Montesión de Palma de Mallorca per 0-2 i l’empat del Manresa FS a Mataró (3-3) va donar al Futsal Vicentí la primera plaça definitiva en aquest grup de permanència al qual ja només resta una jornada, que es disputarà el 12 de juny.

L’equip bagenc va viatjar a les illes amb diversos canvis a causa de les quatre lesions que pateix i la targeta vermella que va veure un dels jugadors en la jornada anterior. El tècnic del Vicentí, Alejandro de Pedro, va disposar una tàctica defensiva que buscava jugar al contracop. Quan quedaven només 4 segons pel final de la primera part, l’equip bagenc es va avançar amb un gol de Fajardo en una falta a 7 metres de la porteria.

En la segona part, l’esquadra de Sant Vicenç de Castellet va mantenir la mateixa estratègia i va arrodonir el triomf al 33 amb un contracop que va rubricar Elvira. Un triomf que comporta, també, el títol de campió del grup.