El Manresa WR va caure davant del Barcelona Universitari Club (BUC) en la final de la Copa Catalunya de rugbi en cadira de rodes, que es va disputar aquest darrer diumenge al Pavelló Juanjo Garra de Lleida. Amb la Copa Catalunya s’inicien els Jocs Catalans d’aquest any.

El matx el van disputar els dos equips catalans d’aquesta modalitat, en el format de dos partits en una mateixa jornada. En el primer dels dos enfrontaments, que es va jugar al migdia, la igualtat es va mantenir fins a la mitja part, amb un marcador de 20-18 a favor dels barcelonins. El duel, però, es va decidir en el tercer quart, quan els de la capital catalana van agafar avantatge i van acabar vencent per 46-33.

L’equilibri de forces que s’havie manifestat en la primera meitat del combat inicial es va mantenir durant el segon partit. En el moment de començar el darrer quart, el marcador era d’empat a 34. El BUC, però, va jugar millor en els instants decisius i es va endur la victòria per 48-42.

El Manresa Wheelchair Rugby és la secció de quad rugbi o rugbi en cadira de rodes del Manresa Rugby Club.