Les gimnastes de l’ASCF Sallent van aconseguir tres podis individuals i tres per equips en la 2a fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística, en les categories escolar i base, que va tenir lloc al pavelló del Club Natació Terrassa.

En la categoria escolar A3 aparells, Ainet Mas Navarro va obtenir la medalla d’or i Bruna Vallribera Rojo va ser plata. En B4 petites, Martina Larroya va quedar 7a, Martina Bosch 9a, Marta Sauceda 16a i Ona Navarro 41a. L’equip va acabar en 4a posició.

En la categoria B4 grans, Ona Carballar va pujar al graó més alt del podi, Flora Mogeda va ser 5a, Ona Vallribera 14a i Arlet Estrada 31a. Uns resultats que les van permetre ser terceres en la classificació per equips.

En C4, Ares Mas va fer la 51a, i D4P Laia Dalmau va fer 17a, Angy Suárez 18a, Júlia Arnau 19a i Aina Navarro 22a. Per equips, van obtenir la segona plaça.

En la categoria E4 grans, Núria Pons 6a, Carla López 9a, Marta Rivera 11a, Gal·la Oliva 24a i Ona Bonillo 41a. Juntes van ser terceres per equips. En Base 3 mitjanes, 9è lloc per a Àneu Mas en el rànquing general. Uns bons resultats en una temporada atípica que va recuperant la normalitat.