El trio del Club Natació Minorisa format per Pau Noguera, Jordi Vidal i Amand Redondo va assolir diumenge una remarcable tercera posició en la classificació per equips del Campionat de Catalunya de triatló, que es va celebrar a Mataró coincidint amb la vintena edició de la cursa local. Celebrada en les distàncies esprint -750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu-, la prova va deparar uns resultats esplèndids pel club manresà.

El CET Distance va obtenir el títol català, seguit del CN Barcelona, i el CN Minorisa es va classificar tercer amb Pau Noguera assolint una gran segona posició individual. El van secundar Jordi Vidal, 19è (i 3r en la categoria V1M) i Amand Redondo, 57è (i 1r en V2M). També va córrer el jove Pau Guiteras, que va ser 5è juvenil i 61è en el còmput global de tots els participants.

El títol individual va correspondre a Jordi Garcia (CN Badalona), amb 53.15, seguit de Pau Noguera, que amb 53.40 va ser el millor sub-23. Tercer va acabar Joaquín Mojica (CN Barcelona), amb 54.06.

El CA Igualada va estar representat per Albert Solé (46), Jordi Vidal (91) i José Roque Rios (129), finalitzant en el lloc 23 d'un total de 43 equips participants.

En la categoria femenina, el club anoienc va finalitzar 18è de 26 equips, amb una terna integrada per Cristina Bru (32a), Assumpta Castelltort (46) i Clara Ruiz (90).

A nivell individual, la vencedora va ser Eva Ledesma (CE Tri 4.40), amb 1.00.51, per davant d'Anna Flaquer (CN Montjuïc), amb 1.02.21, i Meritxell Velasco (CN Katoa Barcelona), amb 1.02.32.