La plantilla del Centre d’Esports Manresa de la temporada 2021-22 ja compta amb tres futbolistes. L’entitat va fer pública ahir la renovació del mig centre organitzador Juli Serrano i del prometedor lateral esquerre del planter Àlex Iglesias. La seva continuïtat s’afegeix a la de Nil Pradas, anunciada divendres, tot i que l’intrèpid lateral dret serà baixa de llarga durada pel trencament del lligament encreuat del genoll dret.

El sabadellenc Juli Serrano, de 30 anys, ha estat el director d’orquestra de l’equip blanc-i-vermell en la seva primera temporada al conjunt bagenc. Va fitxar pel CE Manresa procedent del FC Vilafranca i la seva aportació a l’equip han anat in crescendo en el decurs de la lliga fins a esdevenir el referent a l’hora de marcar el ritme de joc que li convenia al Manresa en les diferents fases de les confrontacions. En alguns partits, les seves prestacions han estat pròpies de categories superiors.

Àlex Iglesias, de només 20 anys, es perfila com un lateral esquerre de gran projecció que hauria de convertir en habitual, el proper curs, el rendiment que ha ofert en l’últim tram d’aquest exercici. L’equip pot beneficiar-se del seu talent i el jugador fonamentar un futur que apunta al professionalisme.