L'Igualada HC Rigat ha informat aquest dimecres que el seu entrenador fins ara, David Cáceres, deixa l'entitat després d'haver-la salvat del descens. Cáceres addueix la necessitat d'encarar "nous reptes i projectes" que impossibiliten la seva continuïtat a la banqueta anoienca.

El tècnic barceloní va arribar a la banqueta igualadina en una situació límit, amb vuit duels per jugar, en substitució de Cesc Linares. Dels 24 punts en joc n'ha aconseguit 19, amb sis victòries, un empat i una derrota, contra el campió, el Barça. En la recta final, ha encadenat cinc victòries consecutives, contra el Voltregà, el Mataró, el Lleida Llista, el CH Palafrugell i el Lloret, que han possibilitat la permanència a l'OK Lliga.

Cáceres encara té un últim objectiu, la disputa de la World Skate Europe Cup entre els propers 18 i 20 de juny a Andorra. De fet, l'equip també ha aconseguit classificar-se per a la propera edició de la competició europea. El club ha agraït la professionalitat d'un Cáceres que ja va ser llegenda en la seva època de jugador a les Comes i ha rebut missatges destacant la seva figura com ara el del capità, Ton Baliu, a través de Twitter.

Et pot interessar:

L'Igualada Rigat ha informat fins ara de dues baixes de jugadors per a la temporada que ve, les de Roger Bars i Sergi Pla, i la renovació de Marc Palau, per intentar encara un curs sense tants sobresalts com el que acaba de superar.