Igualada serà durant aquest cap de setmana cap i casal del millor hoquei patins femení de base. El pavelló Les Comes acollirà els Campionats de Catalunya fem-13, fem-15 i fem-17 sota organització de l'Igualada Femení Hoquei Club Patins i la Federació Catalana de Patinatge.

Val a dir que el club igualadí és, conjuntament amb l'HC Palau de Plegamans (actual campió europeu i estatal de l'especialitat) l'únic club que tindrà equips representatius a les tres categories.

Dimecres es va realitzar a l'Ajuntament d'Igualada la presentació oficial d'aquest certamen, que engloba el primer Campionat de Catalunya fem-17, l'onzè Campionat de Catalunya fem-15 i el tercer Campionat de Catalunya fem-13. Hi van ser presents l'Alcalde d'Igualada, Marc Castells, la regidora d'Esports Patrícia Illa, el president de l'Igualada Femení HCP Jordi Besa i la Directora Tècnica de la Federació Catalana de Patinatge, Mònica Piosa.

Els campionats es disputaran a Les Comes, amb aforament limitat de públic, fet pel qual es podran seguir les tres competicions a través del canal de Youtube de la Federació Catalana de Patinatge i també a través del Facebook Live de l'Igualada Femení HCP.

Des del club igualadí s'està treballant intensament per garantir el millor nivell organitzatiu en una de les competicions més importants de l'hoquei base femení de Catalunya. Per a l'entitat la temporada 2020-2021 va suposar a nivell esportiu la consolidació del seu primer equip a l'OK Lliga Femenina i també l'ascens del seu segon equip, el sènior B, fins a Nacional Catalana.