El pilot santfruitosenc David Checa s’ha classificat aquest diumenge en la segona posició a la mítica cursa de les 24 Hores de Le Mans, disputada aquest cap de setmana al circuit francès de Bugati, la primera prova puntuable pel campionat mundial de resistència (EWC).

David Checa formava part de l’equip Webike SRC Kawasaki France Trickstar, juntament amb els pilots francesos Jérémy Guarnoni i Erwan Nigon, que ha fet 847 voltes, 8 menys que la màquina vencedora, la Suzuki del Yoshimura SERT Motul amb Gregg Black, Xavier Simeon i Sylvain Guintoli. Aquest conjunt ha guanyat clarament després dels problemes mecànics de les oficials Yamaha –Yart- (abandonament), Ducati (novena posició) i Honda France (desè lloc). L’equip BMW Motorrad va tenir també dificultats, però va acabar en tercer lloc a 13 voltes del líder. -Després d'un xoc al començament de la cursa, Markus Reiterberger, Ilya Mikhalchik i Javier Forés han pujat al podi.

Dels 46 equips que van prendre la sortida n'han finalitzat 32. La propera cursa del mundial de Resistència serà les 12 hores d’Estoril, el 17 de juliol.