L'equip juvenil del Centre d'Esports Manresa ha segellat aquest dissabte l'ascens a la Lliga Nacional de la categoria, després d'imposar-se per 3-5 al camp de l'Europa i proclamar-se així campió del grup 3 de la Preferent Juvenil. Els bagencs han rubricat una campanya excepcional amb 11 victòries i 4 empats en 15 partits, sense conèixer la derrota, fent 49 gols i encaixant-ne 17.

En el partit disputat al Nou Sardenya, el conjunt manresà va mostrar en tot moment un gran control de la situació i ni tant sols quan els barcelonins van empatar dos cops els avantatges assolits amb els gols de Biel Rodríguez es van deixar anar. Tot i que el resultat al descans era d'1-2, l'Europa va restablir l'equilibri en el marcador poc després de la represa. Però el Manresa, entre els minuts 63 i 76, va sentenciar el partit i l'ascens amb tres gols de Xavi Segura, Ramon Artigas i Àlex Iglesias que van coronar el treball de tot l'equip. A darrera hora, Batueca va escurçar el resultat.

El Manresa jugarà la propera temporada a la Lliga Nacional Juvenil, on ja hi ha el Gimnàstic de Manresa. D'aquesta manera, tindrem derbi de la capital bagenca a la segona categoria en importància de la categoria.

FITXA TÈCNICA.

CE Europa B: Elias, Garcia-Rosado, Torrent, Marchal, Batueca, MIñano, Plaza, Escayola, De Nadal, Camacho i Montoya. Suplents: Serrano, Tribó, Amate, Payrató, Asprilla i Villa. Entrenador: Tom Vandebroek.

CE Manresa: Rovira, Florido, Arroyo, Chellenyak, Ribas, Olmo, Mellado, Iglesias, Artigas, Rodríguez i Segura. Suplents: Fernández, Manzano, Santasusagna, Morales, Tomasa, Idrizi i Santané. Entrenador: Joan Segura. Preparador físic: Amadeu Riera. Auxiliar: Gerard Puentes.

Àrbitre: Daniel Torres. Va ensenyar targetes grogues als locals Montoya (min 35) i Villa (min 50) i als visitants Ribas i Santasusagna. Va expulsar Bari al 70.

Gols: 0-1 Rodríguez min 8. 1-1 Plaza min 18. 1-2 Rodríguez min 42. 2-2 Amate min 52. 2-3 Segura min 63. 2-4 Artigas min 65. 2-5 Iglesias min 76. 3-5 Batueca min 83.