Després de l’allau de renovacions que va fer públiques el Centre d’Esports Manresa la setmana passada, ahir, el club de la capital del Bages va donar a conèixer quatre baixes que s’afegeixen a la ja coneguda de l’emblemàtic central manresà Sergi Solernou. Les més remarcables són la del porter egarenc Marc Vito i la del davanter barceloní Èrik Rafael.

Marc Vito, de 25 anys, va ser el porter titular de l’equip en 21 de les 22 jornades de la primera fase de la lliga a Tercera Divisió i va compartir aquesta condició amb Òscar Pulido en els sis duels de la segona. L’egarenc va palesar les seves condicions innates per ser el millor porter de la competició, però algunes errades puntuals i, sobretot, la seva escassa predisposició pel treball en les sessions preparatòries han propiciat que l’equip tècnic hagi optat per descartar la seva continuïtat.

La marxa del mitjapunta Èrik Rafael s’ha produït de mutu acord entre ambdues parts. El jugador nascut a la Barceloneta, de 21 anys, espera fitxar per un equip de superior categoria. Més previsibles eren les baixes del davanter i interior dret Franco Nantez i de l’interior i mitjanpunta sallentí Jordi García, ja que el seu rol a l’equip ha estat secundari. En contraposició, el central manresà Jordi de Sande, de 21 anys, va certificar la seva renovació i es converteix en el dotzè jugador que segella la seva continuïtat. Així doncs, només queda per definir la situació del central Moha, la del mitjapunta Izan Checa i la del golejador Noah Baffoe.