El San Pablo Burgos ha anunciat aquest dijous que Joan Peñarroya, l'entrenador amb el qual ha aconseguit els seus màxims èxits, deixa l'entitat castellana després de dues temporades. En un comunicat, encapçalat per un "Gràcies, Joan!" en català, l'entitat li agraeix la seva dedicació durant aquest temps, en què el Burgos ha assolit els seus dos primers títols, dues Lligues de Campions, a més d'haver estat quart en la lliga de la temporada 2019-20 i haver-se classificat per a la Copa del Rei i els play-off enguany.

La marxa de Peñarroya del Burgos estava cantada i el seu destí, també. El València serà qui el fitxi després que el conjunt taronja també fes oficial la marxa de Jaume Ponsarnau, que entrenarà un Casademont Saragossa que també ha anunciat la seva arribada. Ponsarnau va entrenar tres anys a València i va guanyar-hi una Eurocup.

La sortida de Joan Peñarroya deixa la plaça lliure a la banqueta del Coliseum de Burgos i s'ha especulat que la podria ocupar Pedro Martínez. El fins ara tècnic del Baxi encara no ha donat a conèixer el seu futur, tot i que el 23 de maig passat va dir que la decisió seria qüestió "d'una setmana o deu dies".