L'Igualada Rigat no podrà jugar dissabte les semifinals de la World Skate Europe Cup després de perdre per 3-2 contra el Sarzana italià en els quarts de final disputats aquest divendres a Andorra la Vella. Els arlequinats han adquirit una diferència favorable de dos gols, però les errades en les seves opcions, amb dues faltes directes malaguanyades, i l'encert dels transalpins, han provocat l'eliminació.

Els igualadins han fet una gran primera part i s'han posat amb dos gols d'avantatge gràcies a dues rematades de Ton Baliu. Tot semblava controlat, però el millor jugador del Sarzana, l'argentí Francisco Ipiñazar, ha reduït la distància abans del descans. En la represa, ell mateix ha anotat el 2-2, en una bona rematada, i després Francesco Rossi ha fet el 3-2, aprofitant una pilota morta.

El partit ha tingut un final polèmic. Ja abans, Sergi Pla havia errat una falta directa. A dos minuts per al final, Roger Bars n'ha tingut una altra però ha estavellat dues vegades seguides la bola al pal en les seves dues rematades. En capturar el rebot, ha rebut un clar cop d'estic a la boca, que hauria d'haver estat penal, però els àrbitres no ho han vist. En l'última acció del partit, s'hi ha tornat i ha acabat el seu últim duel amb la camiseta de l'Igualada expulsat amb targeta blava.

Els italians jugaran dissabte al migdia la seva semifinal contra el Caldes, que ha derrotat els portuguesos del Riba d'Ave per 6-2. L'Igualada Rigat, que també acomiadava el tècnic, David Cáceres, i Sergi Pla, ho podrà seguir intentant la temporada vinent, quan s'espera que es jugui una competició europea ja més normalitzada.