La fondista de Sant Joan de Vilatorrada Meritxell Soler, que vesteix la samarreta de l'Avinent Manresa, s'ha proclamat avui campiona de Catalunya dels 10 km en ruta, que s'ha celebrat a Olesa de Montserrat en el marc de la 14a edició de la Cursa del Foc. La corredora bagenca va dominar amb autoritat i va fer el récord de la prova amb un registre de 34 minuts i 45 segons.

Soler, que el proper cap de setmana tancarà la temporada participant en la final dels 5.000 metres dels Campionats d'Espanya a Getafe, està fent un curs espectacular. Fa quinze dies, va guanyar la medalla d'or en la prova de 5.000 metres dels Campionats de Catalunya, a Igualada. Així mateix, va ser bronze a l'estatal de 10.000 metres a Torrevieja, va fer segona a la Mitja Marató de Granollers, amb 1.14.16, i ha situat les seves plusmarques personals en pista en 34.13 als 10.000 metres, 16.11 en els 5.000 m, 9.21 en els 3.000 m i 4.31 en els 1.500 m.