El Barça va guanyar ahir la Reial Societat per 1-4 en el primer partit després de l’enrenou causat per la notícia del malestar d’algunes jugadores amb Lluís Cortès. Les blau-grana, que disputen dos partits pendents demà a Bilbao (16 h) i dijous a casa amb Sporting Huelva (16 h), i tancaran el curs diumenge al Johan Cruyff (11 h) contra l’Eibar, van començar perdent quan Eizagirre va transformar un penal al minut 15. Poc després, la monistrolenca Núria Mendoza va tenir una gran ocasió en una falta dins de l’àrea. A la segona part, però, el matx es va capgirar amb un hat-trick d’Hermoso (min 50, 80 i 90) i un gol de Martens (76).

El Real Madrid gairebé va lligar la segona plaça en golejar el Santa Teresa per 1-5, ja que el Llevant va empatar amb el València (1-1) i està tres punts darrere.