El Club Esportiu Fubol Sala Fonollosa va assolir a Bellvís el títol de lliga del grup lleidatà de Tercera Catalana, després d’assegurar-se l’ascens a Segona Catalana el primer cap de setmana de juny.

Els fonollosencs van encarar la tretzena i última jornada de la competició empatats a 30 punts amb el Servistar 2000 Bellvís, però amb millor goal average general. Per tant, una victòria a la pista de l’altre equip de la població del Pla d’Urgell, penúltim classificat amb només un punt, els garantia la consecució del campionat. Dissabte, però, el Servistar 2000 Bellvís va perdre el partit que l’enfrontava al tercer, el FS Vila-sana (2 a 3), un resultat que va convertir el CEFS Fonollosa en campió de forma matemàtica.

Tot i això, els bagencs van afrontar el duel contra el CE Pla d’Urgell amb la mentalitat de signar la dotzena victòria en tretze jornades i el golejador Guillem Barcons va avançar els visitants en el marcador. Uns minuts de relaxació defensiva van propiciar la remuntada dels amfitrions, però Barcons va reequilibrar el resultat abans del descans. A la represa, Arnau Soler i Guillem Barcons, autor d’un hat-trick, van sentenciar el triomf. Guillem Barcons ha marcat 20 gols en 11 partits jugats.

La plantilla del Club Esportiu Futbol Sala Fonollosa la configuren els porters Xavier Delgado i Ferran Vidal i els jugadors Guillem Barcons, David Pérez, Guillem Serarols, Jofre Serra, Jan Solanellas, Gerard Solanellas i Arnau Soler. El proper dissabte, 3 de juliol, l’equip farà una rua per la població i un berenar popular per celebrar la consecució del títol.