La jornada d’ahir va deparar la classificació de Dinamarca i Àustria pels 8ens com a segones dels grup B i C, respectivament. Bèlgica i Països Baixos ja tenien el bitllet i Finlàndia i Ucraïna hauran d’esperan a saber si són un dels 4 millors tercers.

En el 3-0 amb que Països Baixos va derrotar la debutant Macedònia del Nord, dos dels jugadors que més s’han vinculat al Barça van marcar. Depay, ja confirmat com a nou davanter blaugrana, va fer el primer culminant una acció conjunta amb Malen. I la incorporació frustrada, Wijnaldum, que finalment es va decidir pel PSG, en va fer dos a la segona part. Àustria va guanyar per 1-0 contra Ucraïna amb diana de Baumgartner i va certificar el pas als 8ens.

Un altre jugador lligat al Barça, el defensa Vermaelen, va propiciar el triomf de Bèlgica per 1-0 quan va rematar al pal i el porter de Finlàndia, Hradecky, va introduir el refús a la seva meta. Lukaku va fer el 2-0. Dinamarca, després de dues derrotes, va guanyar Rússia per 4-1 (Damsgaard, Poulsen, Christensen i Maehle / Dzyuba) i va assolir el bitllet tot i empatar a 3 punts amb finlandesos i russos. Avui es decideix el grup D (21 h): Txèquia-Anglaterra (tots dos tenen 4 punts) i Croàcia-Escòcia (tots dos en tenen 1).