El CN Minorisa va encaixar una nova derrota, l’onzena de la temporada, contra el CN Sabadell B (7 a 13), en partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga Catalana de Primera Divisió. Ambdues formacions van palesar que disposen de jugadors amb aptituds i capacitats que encara no optimitzen completament degut a la seva joventut. El primer quart va ser molt equilibrat i es va tancar amb un mínim avantatge visitant (3 a 4). Els gols d’Iván Rey, Roc Serra i Raúl Ruiz van permetre a l’equip d’Àngel Peirón mantenir el frec a frec amb el seu oponent. Un gol de Xavier Pelegrín va minimitzar el parcial de 0 a 3 amb què els sabadellencs van obrir el segon acte i va propiciar el 4 a 7 que registrava l’electrònic al descans. Els vallesans van sentenciar la victòria en infligir als bagencs un parcial de 0 a 5 en el tercer quart (4 a 12).