L'entrenador avinyonenc Albert Capellas tornarà a l'estructura del FC Barcelona, on ja havia estat. Ho ha confirmat aquest divendres a la tarda la Federació Danesa de Futbol, que ha agraït la seva trajectòria a l'equip sub-21, amb el qual va arribar als quarts de final de l'últim europeu de la categoria, disputat el mes passat a Eslovènia i Hongria.

Segons la federació, Capellas, de 53 anys, "marxa perquè, segons les seves pròpies paraules, li han ofert una possibilitat al FC Barcelona i no ha pogut dir que no". L'entrenador bagenc tenia contracte amb els nòrdics fins al 2023.

El mateix Capellas ha declarat que "estic increïblement agraït d'haver tingut l'oportunitat de ser al capdavant de la selecció danesa sub-21 i de treballar en una organització d'un nivell professional tan alt i que manté un diàleg proper amb els clubs". També destaca la col·laboració amb el tècnic de la selecció absoluta, Kasper Hjulmand, que aquest dissabte intentarà arribar als quarts de final de l'Eurocopa en el partit que enfrontarà els danesos i Gal·les.

Capellas té una llarguíssima trajectòria. Va deixar el Barça el 2010 i després va ser tècnic assistent al Vitesse neerlandès i al Bröndby danès, en el qual es va convertir en primer entrenador. Després va ser assistent al Maccabi Tel Aviv, al Borussia Dortmundi i al Dangdai xinès abans de fitxar per la federació danesa l'estiu del 2019.