El central Sergi Solernou liderarà la defensa del CF Igualada la propera temporada. El que ha estat un dels principals referents del primer equip del CE Manresa els últims vuit exercicis va anunciar la seva marxa «a contracor» del club blanc-i-vermell el passat dijous, 3 de juny. L’acord de Sergi Solernou amb el club igualadí és per una temporada.

L’equip que continuarà dirigint Carlos López ha concretat, de moment, tres incorporacions més: les dels mig centres defensius Joan Altimira (FC Artés) i Javi García (Gimnàstic de Manresa), i la del mitjapunta Marc Gulías (UE Tàrrega). Pel que fa al capítol de baixes, s’han produït les del porter David Pedro Oliveros (cedit per l’Atlètic Lleida); els defenses Sergi Casals, Arnau Cuadras, Eppy (cedit pel Girona FC B) i David Baraldés (UD San Mauro); els migcampistes Bernat Benito (UE Castelldefels), Adrià Gimeno, Genís Cargol i Joel Huertas; i els davanters Dani Ortiz i Sergio Álvarez.

Renovacions i baixes al Solsona

Per la seva part, el CF Solsona ja ha segellat la continuïtat de vuit futbolistes: Pol Pujol (lateral dret); Arnau Valero (lateral dret); Roger Ribera (lateral o interior dret); Arnau Múrcia (central esquerre); Adrià Barniol (mig centre); Albert Parcerisa (interior dret); Xavier Ratera (interior esquerrà) i Roger Sala (davanter). Són baixa els centrals Toni Roldán i Marc Torres (CE Berga); el lateral esquerre Aitor Lorca; el mitjapunta Joel Fernández (AEC Manlleu) i el davanter Max Morell (UE Sant Julià de Lòria). L’interior cardoní Rafel Pérez farà la pretemporada amb el CE Manresa.