El pilot neerlandès Max Verstappen (Red Bull) ha afermat el seu lideratge en el Mundial de Fórmula 1 després d'apuntar-se aquest diumenge la victòria en el Gran Premi d'Estiria per davant del seu principal rival pel títol, Lewis Hamilton (Mercedes), mentre que els espanyols Carlos Sainz (Ferrari) i Fernando Alonso (Alpine) han finalitzat sisè i novè, respectivament.

La primera de les dues cites consecutives en el Red Bull Ring austríac han donat un altre recolzament a la candidatura de Verstappen, que ha dominat de principi a fi una carrera on partia des de la 'pole'. Ni una escletxa ha permès el líder a un Hamilton que ja encadena quatre carreres sense cantar victòria, les mateixes que porta Red Bull regnant.

Després d'apuntar-se el seu quart triomf de l'any, i el tercer en les quatre últimes carreres, el neerlandès estén a 18 punts el seu avantatge en la classificació general sobre el vigent campió britànic, que almenys ha pogut rescatar un punt marcant la volta ràpida en l'últim sospir.