El pilot surienc Josep Garcia (KTM) va assolir la tercera posició en la primera de les dues jornades de què constava la segona cita del mundial d’Enduro d’enguany, disputada a Edolo, al nord d’Itàlia, molt a prop de la frontera amb Suïssa. Aquesta és la segona vegada que Garcia puja al podi d’EnduroGP, la unió de les tres categories, després d’haver estat també tercer en una de les curses que es van disputar a Portugal.

El bagenc va ser superat la jornada de dissabte pels dos primers de la classificació general, el britànic Brad Freeman i l’australià Wili Ruprecht. En la mateixa jornada, el pilot de Coll de Nargó Jaume Betriu, també de KTM, es va haver de conformar amb la novena posició, força més endarrerit que en el primer cap de setmana de competició.

Ahir, en la segona jornada, Garcia no va poder repetir podi i es va haver de conformar amb la cinquena posició. Betriu sí que va millorar una mica i va ser vuitè. En les respectives subcategories, el surienc també és tercer a la classificació d’Enduro 2, ja que ahir va ser superat pel britànic Holcombe, i Betriu és segon en Enduro 3. La propera prova serà el 17 i el 18 de juliol a Estònia.