El lateral dret bagenc d’origen colombià Jonny Vinasco va tancar, dilluns al vespre, la seva incorporació al CF Igualada de Carlos López. El jugador establert a Navarcles, de 26 anys, ha estat titular indiscutible al FC Cerdanyola (Tercera Divisió), aquesta última temporada, i un dels artífexs de l’ascens dels vallesans a la Segona Divisió RFEF.

El conjunt anoienc també va anunciar les renovacions del porter Romans Carrillo i del davanter Pedro J. Calvo, que s’afegeixen a la del migcampista Goran. Amb els fitxatges del central Sergi Solernou (CE Manresa); els mig centres Joan Altimira (FC Artés) i Javi García (Gimnàstic de Manresa), i els mitjapuntes Marc Gulías (UE Tàrrega) i Rafel Pérez (CF Solsona), el primer equip blau ja disposa de nou jugadors.

Per la seva part, el CF Solsona va segellar ahir la continuïtat de l’experimentat central Marc Guijarro. A més, el davanter del filial Àngel Pérez puja al primer equip. Així doncs, el nou tècnic escapulat, Víctor Vera, ja compta amb dotze futbolistes.