Els atletes de l’Avinent Manresa van aconseguir vuit medalles, entre les quals tres d’or, en el Campionat de Catalunya de la categoria sub-16, que va tenir lloc a les pistes de Lleida. Al final, el recull de metalls del conjunt bagenc es va completar amb tres medalles més de plata i dues de bronze.

L’actuació més destacada va ser la de Biel Cirujeda. Va quedar doble campió de Catalunya en els 100 i els 300 metres. En l’hectòmetre va fer un temps d’11.33 que suposa rècord de Manresa, millorant de vuit centèsimes l’anterior plusmarca, l’obtinguda per Albert Babí el 2007. En els 300 metres, el seu temps va ser de 36.21. La tercera medalla d’or va ser per a Ona Bonet, que va obtenir la victòria en el salt d’alçada en superar el llistó situat en 1,58 metres.

Pel que fa a les medalles de plata, en el salt de perxa va quedar segon Joan Lladó, amb un millor salt de 3,70 metres. També van pujar al segon graó del podi Queralt Vallbona en els 300 metres, amb un temps de 41.40, i Mar Santanch, que va llançar el pes a 10 metres i 91 centímetres de distància. Vallbona havia fet un registre de 42.35 en les semifinals.

Finalment, el club bagenc també va assolir dues medalles de bronze. El mateix Joan Lladó, que havia estat subcampió en perxa, va ser tercer en javelina, en llançar el dard a 38,08 metres. L’altra medalla del mateix color va ser per a Joan Homs, que va obtenir-la en triple salt amb un millor intent de 12,78 metres.

L’Avinent també va assolir tres llocs de finalistes, els que s’obtenen quan es queden en una de les vuit primeres posicions. Marta Cano va ser sisena en els 100 metres tanques amb un temps de 16.53, amb el qual millorava els 16.24 de les semifinals; Jenay Hernández va quedar setena en triple salt, amb un millor intent de 10,37 metres. Finalment, Oriol Renalias va quedar vuitè en la perxa, en la qual Joan Lladó va ser segon, amb un salt de 3,15 metres.