El pilot surienc Josep Garcia (KTM) va assolir ahir la quarta victòria, de quatre possibles, en el Campionat d’Espanya d’enduro, tant en l’escratx com en la seva categoria d’Enduro 2. En la classificació general de les tres categories va ser segon el pilot de la mateixa marca austríaca i de Coll de Nargó, Jaume Betriu, que va assolir la victòria parcial en Enduro 3.

Garcia va fer una cursa molt bona, va anar des del primer moment com a líder i va marcar temps molt ràpids en totes les especials. Betriu va poder ser segon en l’escratx, i el podi el va tancar Marc Sans, que va quedar segon en Enduro 3. En Enduro 1 es va endur el triomf Sergio Navarro, que va ser cinquè en la llista absoluta després de deixar escapar el tercer lloc en el tram final. Quart havia estat Bernat Cortès, membre d’un dels conjunts de l’equip júnior de la federació.

En la categoria femenina, va guanyar la vigent líder del Campionat del Món, la manresana Mireia Badia, que també havia vençut en les proves anteriors, a Sitges i dues a Lalín. Els competidors tornaran a sortir avui a les nou del matí per afrontar la segona jornada a terres asturianes.