El pilot santvicentí Ramon Basomba i el seu equip, el Basomba Racing-Sempre Mella, ha finalitzat en segona posició de la seva categoria, SST-6, les 24 Hores de Motociclisme de Catalunya que s'han fet entre les dotze del migdia de dissabte i les de diumenge al circuit de Montmeló. És el tercer podi seguit de Basomba, després de dues terceres posicions, en 19 participacions a la prova.

L'equip del bagenc, que completaven Xavier Molinés, Nadine Schoots i Jordi Cavaller, a fet un total de 676 voltes al traçat i n'hi han faltat quinze per arribar al primer lloc de la categoria, aconseguit per l'equip Martímotos, amb López, Marcet, Gutiérrez i Romero. En la cursa, el conjunt del santvicentí homenatjava l'expilot gallec Juan Manuel López Mella, mort en un accident de cotxe, el 1995.

La cursa ha estat guanyada pel conjunt Kawasaki Català, amb Julien Pilot, Anthony Loiseau, Gabriel Pons i Stéphane Egea, que han fet un total de 759 voltes al circuit. També hi havia dos conjunts més de l'Escola Diocesana de Navàs, però tots dos han hagut d'abandonar, amb 191 i 92 voltes completades, respectivament.