La jugadora del CF Igualada Mariona García és una de les dotze integrants de la selecció catalana femenina sub-19 que, com l'equip absolut, disputa a partir de dijous el Campionat d'Espanya de futbol platja, a Alacant. El certamen es reprèn després de dos anys, ja que l'anterior edició data de l'estiu del 2019.

Els dos equips estan entrenats per Javier Reyes, i aquest dimecres marxaran cap a Alacant, on es jugaran els torneigs entre els dies 8 i 10 de juliol. Els partits es podran veure en directe pel canal de Youtube de la RFEF.

L'equip sub-19 s'estrena aquest dijous contra Melilla (9 h) i Extremadura (16 h), el divendres jugarà amb la Comunitat Valenciana (9 h) i la Regió de Múrcia (17 h) i dissabte ho farà amb Andalusia (11 o 12 h, encara pendent de concretar).

Les jugadores són Núria Canals, Andrea Gomáriz, Emma Cardona i Sandra García (CN Caldes), Mariona Garcia (CF Igualada), Inés Cucurella, Beatriz Belén Capitán i Yanira Francisca Padilla (Fundació P. CE Júpiter), Marina Mas (Fundació UE Cornellà), Sonia Cardona (Penya Blaugrana Montmeló), Daniela Salvat (Penya Esplugues Assoc. Esp.) i Carla Autero (CE Seagull).

La selecció absoluta debuta dijous contra la Comunitat Valenciana (11 h) i Andalusia (19 h) i jugarà amb les Illes Balears (11 h) el divendres. El mateix dia es disputaran les semifinals, i el dissabte la final.

La plantilla està integrada per Laia García (FC Barcelona), Carla Morera (CN Caldes FS), Sílvia Ferrer (CD Fontsanta-Fatjó), Nacha Garrote i Clara Rivera (Penya Esplugues Assoc. Esp.), Joanna Valeria, Aina Torres i Laura Chamizo (Escuela F. Bonaire), Paula Navas, Anna Pascual i Alba Sánchez (CD Sant Gabriel) i Adriana Manau (CE Seagull).