La visita al camp del cuer de la Lliga Catalana absoluta masculina de Primera Divisió es va saldar amb una còmoda victòria a la piscina dels cuers. Si bé el CN Minorisa només ha guanyat 4 dels 17 partits disputats, el balanç dels banyolins és nefast, amb 1 empat i 16 derrotes, enfonsat al capdavant de la classificació.

Els bagencs van anar per feina ja des del primer instant. Puerta va obrir el marcador al minut i mig de joc i, en superioritat numèrica, Ruiz va transformar dos cops i va situar el 0-3 a l’electrònic. El camí cap al triomf de l’equip que entrena Peirón quedava obert.

El segon període va ser més igualat però també el van resoldre els manresans al seu favor (1-2), amb dianes de Ruiz i Serra. L’1-5 de la mitja part semblava important, però encara no era decisiu.

L’èxit del Minorisa es va acabar de cimentar en el tercer parcial, que també el van resoldre per 0-3 amb gols de Muns, Rey i León. Tenir un 1-8 a favor quan només quedaven els 8 minuts del darrer quart semblava ja un avantatge insuperable per al rival.

Un cop ja estava tot decidit, el Minorisa va afluixar en defensa i això va permetre els locals adjudicar-se el darrer parcial per 3-2, amb Bianco i Ruiz com a golejadors bagencs. Dissabte vinent, el Minorisa rep a casa el CN Poble Nou B, un equip que està fent una temporada molt similar a la seva. El matx es jugarà a les 17.30 h.

Doble jornada de les infantils

L’equip infantil femení del CN Minorisa va jugar i perdre els dos compromisos que va afrontar durant el cap de setmana. Davant del CN Sant Feliu, va caure per 17-2, amb gols de Castany i N. Serracanta. També van jugar Ribera, Peralta, Sánchez, Soler, Yerro, Pérez i A. Serracanta.

En el duel contra el CN Mataró, un conjunt amb bona base, ensopegada per 1-16 amb gol novament de Castany. Pel Minorisa van jugar Ribera, Peralta, Castany, Sánchez, Soler, Yerro, A. Serracanta, Pérez i N. Serracanta.