Tercer dia de filtracions de les converses de Florentino Pérez. En aquest cas, els àudios es referien a l'opinió del president del Reial Madrid sobre alguns mitjans de comunicació, programes, i fins i tot, diversos periodistes. 'El Rondo', programa que es va emetre a La 2 entre el 2005 i el 2007 ha estat un dels protagonistes de les filtracions, juntament amb el Diari Marca, Televisió Espanyola, el Grup Prisa i Tomás Roncero, entre d'altres.

"S'ha de guanyar la batalla del Marca i de Televisió Espanyola. I amb això, aïllar, no a El País, que no es porta malament, sinó a Relaño i De la Morena", deia Florentino el 2007. Igualment, Pérez hauria intentat acabar amb 'El Rondo', un programa de tertúlia on diversos periodistes donaven la seva opinió. Segons sembla, perquè era un programa afí a Ramón Calderón, president del Madrid entre 2006 i 2009, període entre la primera i segona etapa de Florentino com a president del club blanc.

"'El Rondo' no existirà més, Ferreras està mirant quants anys té contractat per canviar-lo tot. Si és per mesos, se'l ventila de seguida. Si és per temporades, haurem d'esperar a l'estiu. A Luis Fernández el va posar Ferreras. Fernández, és un talibà madridista. Ja li va treure el contracte a Roberto Gómez, per posar un detall. 'El Rondo' no existirà més, mai més. Serà un programa madridista de Ferreras", afirmava Florentino. Sobre aquest àudio, 'El Rondo', va fer la seva última temporada entre el 2006 i el 2007, quan Luis Fernández era director de TVE, i va ser substituït per 'Club de Fútbol', presentat per Josep Pedrerol.

A més, continuant amb la batalla de Florentino per apoderar-se del control dels mitjans, afegia: "La 1 canviarà totalment. Han posat un director que és dels nostres, Luis Fernández, que acabarà amb tot el rotllo aquell d''El Rondo'. Allò no s'acabarà i tot anirà bé. Ja t'ho dic. Llavors no ens quedarà més que el Marca. Hem d'agafar el Marca, ara. Perquè amb el Marca i amb TVE s'acaba tot. Ja no tenen a ningú, a ningú... A més, als altres els farà vergonya quedar-se sols, perquè ara mateix el Marca els acompanya. És acollonant". Sobre el diari, afegia que la seva labor era "una cosa indigna i miserable", comparat amb el treball seriós de Luis Fernández a TVE: "Hi ha un paio sensat i es diu Luis Fernández, que és seriós, no et preocupis que aquell mitjà anirà bé perquè serà seriós", deia Florentino mentre ja no era president del club blanc el 2007.

Sobre el Grup Prisa, Pérez tampoc en deia bones paraules. "El que s'ha de fer és ajuntar la resta. Tots contra aquells dos, amb Prisa, ni una paraula. No, l'As, perquè El País no els agrada (Ramón Calderón). El País no mana gens. Però tots contra Prisa. I, a més, això avui està en condicions de fer-se. Avui es pot fer..."

Tomás Roncero, el tertulià d''El Chiringuito de Jugones' i madridista declarat, també va rebre crítiques per part de Florentino Pérez: "I això de Roncero? Si algú li digués alguna cosa a Roncero, s'encongiria. Si és que en aquella demanda s'hi ha d'anar ara, una vegada s'aixequi el secret de sumari i tal. S'ha d'anar per Roncero. Cal anar penalment per Roncero, perquè ell és el qui li dona cobertura a tot això. Cal anar per Roncero".

Per acabar, Ramón Calderón, Eduardo Inda i Alfredo Relaño també han estat víctimes de les paraules de menyspreu de Florentino.