L’equip Webike SRC Kawasaki France Trickstar, amb el santfruitosenc David Checa i els francesos Jérémy Guarnoni i Erwan Nigon, va acabar 2n a les 12 Hores d’Estoril del Mundial de resistència, a 1 volta de Josh Hook, Yuki Takahashi i Mike di Meglio (Honda).

La prova ser dominada a l’inici pels oficials de Suzuki, BMW, Yamaha, Kawasaki i Honda, però a mitja cursa diferents problemes del rivals van deixar l’equip de Checa en un primer lloc que va mantenir fins a 2 hores del final, quan la màquina es va quedar sense benzina i van arribar al box empenyent la moto.

Caient al 4t lloc, i deixant el camí lliure a Honda, va començar la lluita pel podi. Al final, Guarnoni es va situar 2n i va creuar la meta menys d’1 segon abans que el BMW de Xavier Forés, Kenny Foray i Markus Reiterberger. Amb els 2ns llocs de Le Mans i Estoril, l’equip de Checa és líder amb 87 punts, seguit d’Honda (82) i BMW (80). La propera cita serà el 18 i 19 de setembre a Paul Ricard (França).