El Baxi Manresa podria acabar de perfilar la seva plantilla en les pròximes hores o, com a molt tard, en el decurs d'aquesta setmana. Els noms escollits serien els del base serbi Vasa Pusica, procedent del Dinamo Sassari italià, el de l'ala-pivot nordamericà Luke Maye i el del pivot belga Ismael Bako.

Segons apunta el periodista Óscar Herreros a Twitter, el club manresà tindria avançades les negociacions amb el base serbi Vasa Pusica, que en la darrera temporada va fer a la Lega italiana un promig de 12 punts, 2,7 rebots i 2.5 assistències per partits.

Per la seva part, Chema de Lucas, un altre dels periodistes més ben informats del mercat basquetbolístic, apunta que el Baxi té pràcticament feta la incorporació de Luke Maye, un ala-pívot de 24 anys i 2.03 d'alçada format a la universitat de Carolina del Nord. Després del seu pas pel bàsquet formatiu dels Estats Units, Maye va jugar la temporada passada al Dolomiti Energia Trenta, on va disputar 14 partits de l'Eurocup fent 11,2 (30,3 % d'encert en triples), 6,4, rebots 1,4 assistències i 25 minuts disputats per partit.

Així mateix, De Lucas també informa que el Baxi té llest el fitxatge d'Ismael Bako, un pivot de 2.08 m i 25 anys que aquesta darrera temporada ha estat a l'Asvel Villeurbanne francès.

Per tenir més informació de la confecció de la plantilla realitzada fins ara, es pot consultar aquest article publicat ahir diumenge per aquest diari.