El jove corredor d’Olost de Lluçanès Gil Membrado es va adjudicar la victòria en la primera prova del FIA Cross Car Academy Trophy 2021, que va tenir lloc al circuit d’autocròs de Saint Georges de Montaigu, a França. Aquesta nova competició de la Federació Internacional d’Automobilisme vol ser un pas intermedi per als pilots de 13 a 16 anys abans no facin el salt a categories més destacades.

Membrado va ser el millor en la cursa inaugural del certamen, que es va disputar el passat cap de setmana coincidint amb el Campionat d’Europa d’autocròs. Segon va ser el francès Etan Pepujol i tercer el belga Kobe Pawels. El pilot de la RFEDA i el RACC va ser el més ràpid tant al warm-up com als tres entrenaments cronometrats i la final. La cursa decisiva va tenir una dotzena de pilots de set nacionalitats diferents. La següent cita serà els dies 31 de juliol i 1 d’agost al circuit de Nurburgring (Alemanya).