El partit entre el Llevant i el Reial Madrid, tercer i segon classificat de la passada temporada, és el més interessant de la primera jornada de la Lliga Iberdrola, que començarà el 5 de setembre. L'equip valencià comptarà amb la presència de la defensa monistrolenca Núria Mendoza, que aquest estiu va deixar la Reial Societat.

Pel que fa a les altres representants de casa nostra, la sesrovirenca Jana Fernández, del FC Barcelona, veurà com l'actual campió debuta a casa contra el Granadilla de Tenerife. La santfruitosenca Paula Fernández, amb el Rayo Vallecano, viatjarà el camp de l'Atlètic de Madrid i la igualadina Noelia Garcia, portera de l'Eibar, en cas que estigui recuperada de la seva greu lesió, podrà debutar a casa contra el Sevilla. Aquesta és la primera jornada i també l'última.

Entre els partits de la propera temporada, destaquen els dos nous clàssics entre el Barça i el Reial Madrid. El partit a territori madrileny serà el 12 de desembre i al Johan Cruyff el duel es disputarà el 13 de març. AQUÍ podeu veure tot el calendari complet.