El CE Manresa ha anunciat aquest dijous a la nit la contractació del lateral Nil Garrido, que es converteix en el quart fitxatge de la pretemporada del conjunt blanc-i-vermell

Nil Garrido va destacar com a lateral dret a la Divisió d'Honor Juvenil amb el Gimnàstic de Manresa, a les ordres de Ferran Costa, la temporada 2018-19.

Tot i el descens dels escapulats, el potencial del navarclí, fill de l'històric lateral dret de l'època daurada (els anys vuitanta) del CF Navarcles Antonio Garrido, quan l'equip bagenc va arribar a jugar a Primera Regional, va propiciar el seu firxatge pel filial del Betis. L'última temporada ha jugat a l'Oriola en qualitat de cedit pel Betis. Aquest dos cursos s'ha reconvertit com a interior dret i, fins i tot, ha jugat de mig centre defensiu.

Aquest estiu, Nil Garrido ha rescindit el seu contracte amb el club andalús i ara busca un equip que li permeti rellançar la seva carrera esportiva, que semblava dirigir-se a l'elit. Tot i que té ofertes, per exemple del Burgos CF, el navarclí s'ha ofert al CE Manresa, doncs voldria jugar un curs prop de casa i en un entorn que li garanteixi molts minuts de joc per recuperar el seu millor nivell.