El partit entre el Llevant i el Reial Madrid, tercer i segon classificat de la passada temporada, és el més interessant de la primera jornada de la Lliga Iberdrola, que començarà el 5 de setembre. Aquest va ser un dels resultats del sorteig de la competició que es va fer ahir a la Ciutat Esportiva de Las Rozas, a Madrid. L’equip valencià comptarà amb la presència de la defensa monistrolenca Núria Mendoza, que aquest estiu va deixar la Reial Societat.

Pel que fa a les altres representants de casa nostra, la sesrovirenca Jana Fernández, del FC Barcelona, veurà com l’actual campió debuta a casa contra el Granadilla de Tenerife. La santfruitosenca Paula Fernández, amb el Rayo Vallecano, viatjarà el camp de l’Atlètic de Madrid i la igualadina Noelia Garcia, portera de l’Eibar, en cas que estigui recuperada de la seva greu lesió, podrà debutar a casa contra el Sevilla.

Entre els partits de la propera temporada, destaquen els dos nous clàssics entre el Barça i el Reial Madrid, primer i segon del passat exercici. El partit a territori madrileny serà el 12 de desembre i al Johan Cruyff el duel es disputarà el 13 de març.

Marta Perarnau inicia una exòtica aventura a Mèxic

La defensa manresana Marta Perarnau, que les últimes temporades ha defensat els colors del Betis a la Lliga Iberdrola, ha iniciat una nova carrera a l’estranger. L’Atlético de San Luis Femenil de la lliga mexicana va fer oficial la seva arribada al club acompanyada d’una altra jugadora de l’estat espanyol, Bea Parra. La lliga asteca ja ha començat però s’espera que Perarnau i Parra puguin començar a disputar-la en el decurs d’algunes setmanes.