El surienc Josep Garcia va arrencar amb bon peu el Gran Premi de Suècia, que es disputa entre ahir i avui a la localitat de Skövde, entre Göteborg i Estocolm, i que representa la quarta cita del Mundial d’enduro. El surienc no va poder guanyar, va ser segon tant de la prova general, com d’Enduro 2, però retalla la distància respecte el líder de la classificació absoluta, el britànic Brad Freeman, ahir tercer.

A Garcia li van sobrar només vint segons respecte al guanyador de la jornada, l’australià Will Ruprecht, que també lidera la categoria d’Enduro 2. Freeman, per la seva banda, és primer de la d’Enduro 3, en què el pilot de Coll de Nargó Jaume Betriu és segon i vuitè de la general, després d’haver acabat en aquestes dues mateixes posicions ahir.

Badia perd el lideratge

En dones, la manresana Mireia Badia va ser tercera i es veu superada en la classificació general, en la qual era colíder, per Laia Sanz, triomfadora del dia, i la britànica Jane Daniels. L’osonenca Júlia Calvo, debutant al mundial, va ser tretzena i la navassenca Kate Vall, catorzena. Avui, segona jornada.