El Barcelona ha guanyat (6-0) el Juventus, actual campió d'Itàlia, en el primer Trofeu Joan Gamper femení de la història, en el qual el conjunt blaugrana ha mostrat una cara similar a la que el va portar a guanyar-ho tot la passada temporada. L'equip de Giráldez ha deixat el partit més que resolt en la primera mitja hora, el temps que ha necessitat per marcar 5 gols a l'equip italià.

Aitana Bonmatí, assistida per Alexia, ha obert la llauna en el minut 2 de partit amb un tret des de la frontal de l'àrea petita i, en l'acció posterior, Hermoso ha doblegat la diferència a porta buida, aprofitant una passada des de la línia de fons d'Hansen.

El tercer del Barça ha arribat a la sortida d'un córner i ho ha fet en el minut 12 Irene Paredes, l'únic fitxatge disponible en la presentació de la plantilla, i que ha deixat una sensació immillorable en l'eix de la defensa.

Sense temps per respirar, quatre minuts més tard, Hermoso ha signat el seu doblet en l'enèsim error en sortida de pilota del Juventus, mentre Hansen ha trobat de nou la porta en el 27 amb un tret que no ha encertat a blocar la portera Peiraud-Magnin.

5-0 en el descans

La segona meitat ha començat igual que la primera, amb un gol matiner: aquesta vegada la jove Bruna Vilamala ha deixat una vaselina de bellíssima factura en el minut 48 per materialitzar el sisè.

El Barça no ha afluixat la intensitat i ha tingut tres grans ocasions de gol més, una en els peus d'Hermoso i dos de Guijarro, però finalment el marcador ha quedat en 6-0 per a satisfacció dels 1.783 espectadors que han vist el primer Gamper femení de la història des de l'estadi Johan Cruyff.