La formació juvenil A del Gimnàstic de Manresa, que aquest curs militarà per tercera temporada seguida a la Lliga Nacional, va tancar la primera setmana de preparació amb una victòria de prestigi a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra el RCD Espanyol B, conjunt de la mateixa categoria que els manresans (0 a 1).

Ni els blanc-i-blaus ni els escapulats van imposar el seu estil a l’oponent en fases molt llargues del matx. Així doncs, el domini del joc va ser altern, tot i que els jugadors d’Adrià Talavera van iniciar el duel més endollats i van generar les primeres ocasions de gol. Els locals van aconseguir equilibrar la intensitat bagenca i van trobar en les jugades a pilota aturada el seu principal argument ofensiu. Tot i això, el Gimnàstic no va renunciar al seu joc combinatiu i una bona jugada trenada pels escapulats va habilitar Álex Bravo per rematar a gol des de fora de l’àrea per la mateixa creueta de la porteria de Serred (min 33). Un golàs! El segon acte va caracteritzar-se per la lluita d’ambdós equips per imposar el seu domini al centre del camp i, en aquest context, l’absència d’accions de perill va facilitar el triomf escapulat.

Emotiu minut de silenci en record de ‘Luisette’

El record del fotògraf oficial del Gimnàstic de Manresa les darreres set temporades, Luis Moreno Luisette, va ser present a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i ambdós equips van homenatjar el desaparegut amb un sentit minut de silenci.