El davanter argentí Leo Messi ha aterrat aquest dimarts a París per signar el seu contracte amb el París Saint-Germain (PSG) una vegada superi el reconeixement mèdic pertinent. Només aterrar, el jugador argentí ha sortit a la finestra de l'aeroport lluint amb una samarreta en la qual es podia llegir "Ici c'est Paris", un dels lemes del PSG.

Des de París no han parat de llançar cants de sirena per intentar seduir a Leo, que sempre ha desitjat tornar a jugar amb el seu amic Neymar. Després d'intentar que tornés al Camp Nou, el retrobament serà finalment al Parc dels Prínceps. Després de la seva emotiva roda de premsa, en la qual va deixar clar que a diferència de l'any passat no volia marxar, ha acceptat l'oferta del PSG: dues temporades més una opcional, amb un salari de 40 milions nets i prima de fitxatge de 30. Neymar, que en cobra 35, li havia ofert el seu dorsal, el 10, però Leo lluirà en la seva nova etapa el 30.

El PSG, subcampió de la Champions fa dues temporades i semifinalista la passada, confia que amb el millor jugador del món puguin endur-se l'orelluda que Messi no aixeca des del 2015.