El jugador portuguès Cristiano Ronaldo seguirà jugant a la Juventus, segons ha confirmat aquest dissabte el seu entrenador, Massimiliano Allegri, que ha aclarit tots els dubtes sobre el futur del ‘7’ després de les especulacions de l’última setmana.

Ronaldo –que semblava posicionar-se al mercat a la recerca de nous horitzons– finalment no es mourà de la Juventus. Finalment, ni el Reial Madrid, del qual va dir que la seva «història ja estava escrita», ni una tornada al United, ni una sortida al PSG per jugar amb Messi i formar un duo letal després de la sortida de l’argentí del FC Barcelona.

Fins a final de temporada

«Cristiano m’ha dit que es queda», va dir Allegri en la roda de premsa prèvia al debut davant l’Udinese, aquest diumenge, en la Sèrie A. A més, el tècnic de la ‘Vecchia Signora’ va recordar que Ronaldo «sempre havia entrenat bé» i «mai» havia expressat la voluntat d’anar-se’n. «Vaig llegir rumors als diaris, però mai hi va haver voluntat per la seva banda de deixar la Juventus», va afegir Allegri, que va tancar el debat sobre Cristiano Ronaldo –de 36 anys– a falta de 10 dies per al tancament del mercat al ‘Vell Continent’.

El de Madeira, que té contracte amb la Juventus fins al pròxim 30 de juny, continuarà vestint la samarreta ‘bianconera’. Serà la seva tercera temporada a la Juve, on ja ha conquerit dues Lligues, dues Supercopes d’Itàlia i una Copa, l’únic títol que va aconseguir la passada temporada.