El debut de l’Igualada Rigat HC a la fase de grups de la XVII Lliga Catalana va reportar al conjunt arlequinat una lògica derrota per golejada a la pista del poderós Barça (11 a 3). Els igualadins només van concedir dues ocasions de gol en els primers minuts. Fins i tot, Ton Baliu va donar avantatge als visitants després de tallar una passada de Nacho Alabart i de trenar un magnífic contracop amb Tety Vives (minut 7). Els blaugranes no van reequilibrar el marcador fins al minut 14, mitjançant un potent xut de pala de Matías Pascual, però 57 segons després el debutant Oriol Llenas va capgirar el resultat i tres gols més abans del descans van sentenciar el guanyador del partit.

A la represa, els arlequinats van impedir que el seu oponent ampliés l’avantatge durant 13 minuts. El porter Guillem Torrents va debutar amb el primer equip quan faltaven 11 minuts i 45 segons i Bernat Yeste va deixar constància del seu instint golejador amb una excel·lent conducció culminada amb una rematada inapel·lable al primer pal i en desviar a gol un xut llunyà de Marc Palau.