Pedro Martínez es va queixar aquest dimarts a les xarxes socials pel retard de l'arribada del jugador Chima Moneke al Baxi Manresa. Per les paraules de l'entrenador a les xarxes socials sembla que el tema estava encallat des de fa dies per problemes burocràtics. Moneke està pendent que l'ambaixada espanyola a Nigèria segelli un document perquè el jugador pugui venir a Manresa i incorporar-se a l'equip.

Aquest dimecres, Martínez ha elevat el to fent un altre tuit, en el que reclamava que s'acceleressin els tràmits per poder arreglar la situació del jugador senegalès i que pugui entrar el més aviat millor a l'equip.

Poques hores després del missatge de Martínez a Twitter, el jugador ha penjat una foto del seu visat donant les gràcies a l'entrenador del club manresà pel seu tuit, que sembla que ha tingut repercussió a les altes esferes i ha permès desencallar els tràmits.

El Baxi Manresa va començar la pretemporada la setmana passada. Els del Bages s'enfrontaran a Joventut i València abans de la Lliga Catalana al Nou Congost, els dies 4 i 5 de setembre.