El surienc Josep Garcia continuarà essent pilot de KTM dues temporades més després de prorrogar el contracte amb la prestigiosa firma motociclista, i formarà part de l'equip Red Bull KTM Factory Racing fins al 2023. El corredor bagenc s'assegura així seguir aspirant al títol mundial d'enduro i a participar en els Sis Dies internacionals amb una KTM 350 EXC-F.

Josep Garcia es va unir a l'equip Red Bull KTM Factory Racing l'any 2017, i el bagenc va conquerir el títol mundial d'enduro de la categoria E-2 amb la KTM 250 EXC-F. La temporada següent, García va anar a competir al campionat WESS, i el 2019 es va convertir en el primer pilot no francès en guanyar la clàssica Trèfle Lozérien. A més, va obtenir altres triomfs rellevants com el Cross-Country de Hawkstone Park i el BR Enduro de Solsona.

El pilot de Súria ha tornat enguany a l'EnduroGP i està demostrant un cop més el seu talent i la velocitat que és capaç d'aconseguir amb la màquina que condueix. Actualment és segon de la general absoluta, per darrera del britànic Brad Freeman. En els grans premis disputats fins ara, ha assolit cinc podis i un doble triomf a Estònia. La setmana vinent, a Itàlia, García lluitarà juntament amb la resta de la selecció espanyola per adjudicar-se el World Trophy dels Sis Dies Internacionals d'Enduro, a més de ser el més ràpid a nivell individual després de quedar segon el 2017 a França i el 2019 a Portugal.

"Estic molt content d'allargar el meu contracte amb KTM per dos anys més", ha explicat García: "portem treballant junts des del 2017 i crec que és el millor equip on podria estar, i en el que, a més, tinc una gran relació personal amb els meus mecànica, Ivan i Daniele".

D'altra banda, García ha comentat que "renovar per dos anys més significa que l'equip i jo ens podrem concentrar ara plenament en les curses i lluitar per estar al capdamunt. Continuar amb la KTM 350 EXC-F a EnduroGP també m'ajudarà a continuar treballant en una mateixa línia, fet pel qual realment em podré centrar en el meu pilotatge. Després d'això, espero poder experimentar en altres noves disciplines i expandir els meus horitzonts a mesura que evoluciona la meva carrera esportiva".