El Manchester United ha anunciat aquest divendres el fitxatge del davanter portuguès Cristiano Ronaldo, que retorna al club anglès dotze anys després de la seva sortida cap al Reial Madrid i un cop haver-se desvinculat de la Juventus.

Els 'red devils' han explicat en el comunicat oficial que «han arribat a un acord amb la Juventus pel traspàs de Cristiano Ronaldo, subjecte a condicions personals, visat i revisió mèdica del jugador». Ronaldo es retrobarà amb l'afició del United, sent «una llegenda del club», tal com ha afirmat l'entrenador de l'equip, Ole Gunnar Solskjaer. El portuguès va marcar 118 gols en 292 en la seva primera etapa a l'entitat britànica. Ara, firmarà fins al 2023 i cobrarà un salari d'uns 28 milions de lliures. L'United pagarà a la Juventus un traspàs que se situa entre els 25 i els 30 milions.

Després de tres temporades a la Juventus de Turín on ha marcat 101 gols en 134 partits i ha aconseguit dos lligues, una Copa i dues Supercopes d'Itàlia, ara, amb 36 anys, Cristiano Ronaldo torna a Old Trafford, casa seva del 2003 al 2009.