L'holandès Max Verstappen (Red Bull) ha guanyat aquest diumenge el plujós i esperpèntic Gran Premi de Bèlgica, el dotzè del Mundial de Fórmula 1, que, després de diverses interrupcions i ajornaments, s'ha disputat a només dues voltes -en lloc de les 44 previstes-, per darrere del cotxe de seguretat, valorant-se només la meitat dels punts.

En lloc de 25, Verstappen ha sumat dotze punts i mig en guanyar per davant dels anglesos George Russell (Williams) i Lewis Hamilton (Mercedes), set vegades campió del món, que ha estat tercer i segueix líder del Mundial, després de sumar set punts i mig: amb 202,5, tres punts més que el neerlandès de Red Bull.

Amb anterioritat, la carrera més curta de la història de la F1 havia estat el Gran Premi d'Austràlia de 1991, a Adelaide, on les pluges torrencials van impedir que es donessin les 88 voltes previstes. Es van donar 16 i es van validar catorze, en una prova que va guanyar el brasiler Ayrton Senna, per davant de l'anglès Nigel Mansell i de l'austríac Gerhard Berger.