L’Igualada Rigat va estar a punt de donar la sorpresa en l’últim partit de quarts de final de la Lliga Catalana però va caure derrotat per culpa d’un penal a deu segons per al descans. Els homes de Cesc Fernández van merèixer més amb un joc molt atrevit que va fer anar de corcoll el rival, però va faltar el gol.

La primera part va tenir un ritme frenètic. El Reus va ser qui va dur la iniciativa i va tenir les millors arribades. De fet, va disposar de tres penals, amb un xut al pal i una altra aturada d’Elagi Deitg, i li van anul·lar un gol. Però l’Igualada no refusava el cos a cos i buscava contres que van estar a punt de donar resultat, sobretot amb accions brillants d’Aleix Marimon. Semblava que s’arribaria al descans amb empat, però una targeta blava a Ton Baliu va precedir un penal a deu segons per al final que va transformar Raül Marín.

A la represa, l’Igualada va seguir buscant contres i va estar a punt de marcar en dues rematades de Cantero, una de les quals va anar al travesser. Tot i el bon partit en defensa i la molt bona imatge, la falta d’efectivitat va privar de jugar les semifinals de demà contra el Lleida Llista.