El Municipal de Coll de Nargó va acollir el partit d’anada de la semifinal de la Copa Pirineus que va enfrontar els dos equips alturgellencs que hi competeixen, l’amfitrió CF Coll de Nargó (Quarta Catalana) i el CF Organyà (Segona Catalana). Els blanc-i-blaus van fer prevaler la lògica i es van imposar (2 a 4). La primera meitat va ser molt competida i equilibrada i un gol de Jan Roelas en l’últim minut de joc va donar un sorprenent avantatge als locals al descans (1 a 0). Arturo Gándara va empatar als dos minuts de la represa i Robert Vila va atorgar un substancial marge als visitants amb dos gols (minuts 53 i 69). Tot i això, Édgar Capdevila va donar opcions d’empatar al seu equip (min 85), possibilitat que Xavi Casanovas va desactivar (min 89). A l’altra semifinal, el CF Tremp (Tercera Catalana) va vèncer a domicili el FC Rialp (Quarta Catalana) per 0 a 3, amb gols d’Óscar Feijoo (min 39), Nicolae Buhai (min 67) i Rachid El Madani (min 89).