El CE Berga es va imposar en la setena edició de la Copa Queralt davant del CF Cubelles (2-1), després d’un partit molt anivellat que va acabar amb remuntada local. Els blanc-i-vermells van rebre un rival molt experimentat que va plantar cara en tot moment. Ambdós equips van disputar una primera meitat amb moltes ocasions. Els visitants van avançar-se a mitjans del primer temps després d’un gran gol de Visser. Amb aquest mínim de 0-1 es va arribar al descans. A la represa l’equip entrenat per Pep Torres va sortir amb les idees molt clares i amb una gran pressió alta van aconseguir fer mal al rival. El local Noguera va culminar una gran jugada combinativa amb un xut creuat per posar l’empat a 1 gol al minut 65 de partit. Els berguedans dominaven a camp contrari i el capità Agus, a la sortida d’un córner, va enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. El Cubelles va collar en el tram final, però va topar amb una sòlida defensa local que va evitar qualsevol acció de perill.

En la primera edició de la Copa Queralt en categoria femenina, el CE Berga va empatar davant del Mira-Sol Bacó (2-2), conjunt d’una categoria superior, després d’un partit molt disputat. Ona Rodríguez va empatar el gol inicial de les visitants a la represa i ja en el tram final Alba Casafont va posar el definitiu empat a dos. A la tanda de penal, el conjunt local es va imposar per acabar guanyat el trofeu de la Copa Queralt.