El Reial Madrid es va situar, per un gol, líder provisional de La Lliga després de tornar a demostrar tot el seu cabal ofensiu, i també les deficiències defensives, davant del Celta (5-2). Els blancs es van veure superats dues vegades en la primera part. Santi Mina va avançar els gallecs abans de l’empat de Benzema i Cerbi va tornar a anotar pel conjunt visitant abans del descans. Però Benzema va tornar a demostrar la seva qualitat anotant de cap el 2-2 i assistint Vinícius per al 3-2. En el tram final, el debutant Camavinga va rematar una gran acció de Modric i Benzema va segellar el hat-trick després d’un penal de Denis Suárez a Vinícius.

Comparteix lideratge amb els blancs un València canviat, que va derrotar per 1-4 un Osasuna que es va avançar mitjançant Moncayola. Però Maxi Gómez va igualar i, a l’inici de la represa, un autogol d’Aridane i Gonçalo Guedes van sentenciar el partit. El VAR va anul·lar un gol a Brasanac i Alderete va anotar l’1-4 final.

En l’altre partit del dia, la Reial Societat va guanyar per 0-2 a Cadis amb dos gols d’Oyarzabal, el segon de penal.